Начало obqvi.Tradernet.bg   >  

Пазарувай сигурно и изгодно в Търговски Портал "Tradernet.bg"

Уважаеми потребители,

Търговски портали Трейдърнет.бг ви предоставя възможността да пазарувате сигурно и изгодно от над 100 български производители и търговци използващи нашите търговски и рекламни решения в Интернет.
Вие ще можете да пазарувате на дребно и едро директно от всеки търговец, в зависимост от вашите интереси.

Всички стоки в Tradernet.bg са селектирани и подредени в каталози и подкаталози в завиимост от тяхното приложение, като ви се предлагат всякакви възможности за търсене и сравняване на итерисуващите ви стоки и услуги.

АКТУАЛНОСТ НА ИЗЛАГАНАТА ИНФОРМАЦИЯ
Чрез нас вие винаги ше получавате актуална информация за текущите промоции, разпродажби, нови стоки и услуги на всяка фирма.
Актуалността на излаганата инфомация е гарантирана от самите търговци излагащи самостоятелно своята продуктова гама, посредством предоставените от нас търговски сайтове или електронни магазнини.

Всеки търговец излага самостоятелно в най-малки подробности своите стоки и услуги, описва условията за търговия, плащане и доставка.
Вие имате възможност да научите първи за всяка промоция, разпродажба, нов продукт или услуга на фирмата. Представя и детайлна информация своята фирмена дейност, фирмени новини, всички свои търговски обекти, офиси и производствени бази селектирана по региони.
Информацията за всеки търговски обект на фирмата включва: адрес, телефони, емайл, работно време, карта където се намират, подкрепена със детайлна снимкова информация.
Стоките в Tradernet.bg могат да се излагат с цени или без цени. Ако фирмата е регистрирана по ЗДДС цените са крайни с включено ДДС, в случай, че фирмата не е регистрирана по ЗДДС, изложените цени са крайни.
Вслучай, че стоката не е изложена с цена, то вие имате възможност да отправите запитване за оферта. В огромен процент стоките без цени са стоки които цената зависи от допълнителните клиентски желания с които стоката да бъде оформена. Пример за такива стоки са цени на кухненско обзавеждане, мебелировка и други.
ПАЗАРУВАНЕ НА ДРЕБНО

При отправяне от вас поръчка или запитване, търговеца задължително потвърждава направената от вас поръчка по телфон или емайл, информира ви за начина и времето за доставка.
За ваше удобство , ние ви предосатвяме възможност самостоятелно да следите хода на изпълнение на всяка поръчка, като ви създаваме ваш потребителски профил имащ още много допълнителни функции за ваше удобство, при избор на стоки и услуги и пазаруване.

ПАЗАРУВАНЕ НА ЕДРО
При интерес за пазаруване на едро, вие имате възможност да правите директни поръчки от търговския сайт на избрания от вас търговец, след предварителна договорка с него относно ценовите нива и търговски условия.
Вие имате възможност бързо и лесно да заявите интерес да пазарувате на едро от всеки търговец, представен при нас, като попълните кратко заявление в сайта на търговеца.

СИГУРНОСТ И ТЪРГОВСКО СЪДЕЙСТВИЕ
Трейдърнет.бг е в състояние да съдейства на всеки потребител, при разрешаване на възникнали нередности или неточности с представен при нас Търговсц, в следсвтвие предлагaните от нас услуги.
Участието на всеки търговец в Търговски портали "Tradernet.bg" изисква склчючване не договор между Търговеца и Трейдърнет ЕООД като собственик на Търговски портали"Трейдърнет" , ясно описваща правата и задълженита на двете страни.


Очаквайте скоро визуално ръководство за работа със портала.

Бихме се радвали да получим вашите коментари свързани с предлаганите от нас търговски услуги.
С Уважение,

инж. Стефан Стоев
/управител/
Търговски портали "Трейдърнет.бг"
тел/факс: 052 614 962
skype: tradernet.bg
E-mail: [пишете ни] Пишете до Tradernet.bg.

Представяме Ви новите Tърговци в Търговски портали "Трейдърнет.бг"